Beste klant,

Hartelijk bedankt voor uw bestelling. Uw betaling is succesvol ontvangen en u ontvangt hiervan per e-mail een ontvangstbewijs. Als u de details van deze transactie wilt weergeven, logt u in op uw rekening op www.paypal.com. Als het goed is, hebt u zojuist ook via e-mail een bevestiging van uw bestelling ontvangen. Wij beginnen alvast met het klaarmaken van uw pakket.

Wij wensen u alvast veel plezier met uw aangekochte producten. Aarzel niet contact op te nemen als u nog vragen zou hebben. Wij streven er naar binnen de 24 uur te reageren.

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.