De oplossing voor haarverlies

Houvanhaar.com biedt de oplossing voor haarverlies: zowel voor mannen, vrouwen en kinderen: kwaliteitsvolle haarwerken die naadloos aansluiten op uw eigen haar. Onze haarwerken worden vervaardigd met echt Europees haar en worden op uw eigen hoofdhaar afgestemd.

Sporten, zwemmen, douchen, slapen… gerust van het leven genieten met een volle haardos. Blader door onze website om meer informatie in te winnen of om uw bestelling te plaatsen.

We bieden ook de mogelijkheid om u thuis te consulteren voor het opmeten, plaatsen en verzorgen van uw haarwerk.


STAP 1 - Opmeten haarverlies

 

1. Opmeten haarverlies

U maakt een mal van uw hoofd, daar waar u haaruitval hebt. Dit is de basis om meer volume te creëren of kale plekken te bedekken.

STAP 2 - Voorzie haarstaal

 

2. Voorzie haarstaal

Knip een stukje haar uit uw eigen haar. Een deel uit de achter- en zijkant. Bundel de 2 staaltjes afzonderlijk met een elastiek, stop deze elk in een zakje. Noteer hierop de plaats van staalname.

STAP 3 - Bestel haarstukje

 

3. Bestel haarwerk

Al onze haarwerken en pruiken zijn freestyle. Dat wil zeggen dat u en uw kapper de stijl en snit zelf bepaalt. U kiest enkel nog de maat, montuur, densiteit, haarstructuur…

STAP 4 - Plaats het haarstuk

 

4. Plaats het haarstuk

Alle onze haarstukjes zijn eenvoudig zelf te plaatsen. U hebt geen dure haarspecialisten nodig. Ook uw eigen kapper kan u hiermee helpen.

Mag ik zwemmen met een haarstukje?

Ja hoor, dat mag!

Door het gebruik van onze zeer sterk klevende tape en lijm, hoeft u zich nooit zorgen te maken tijdens uw waterpret.

Zelfs de sterkste golven zal je doorstaan.

Zet nog vandaag de stap en voel je als herboren!


Kan ik met een haarwerk douchen?

Douchen vormt geen enkel probleem, u merkt geen verschil. Het voelt precies zoals je eigen haar.


Pruik, haarwerk of haarstukje?

U hebt niet altijd een volledige pruik nodig als u kalend bent op een klein deel van uw hoofd. Pruiken zijn er om volledige kaalheid te verbergen. Ook bij tijdelijke kaalheid ten gevolge van chemotherapie kan een pruik een oplossing bieden. Bekijk zeker ook ons assortiment sjaaltjes, mutsen en hoofddoeken om uw hoofd te bedekken en de chemokuur te overbruggen.

Oplossing alopecia areataHaarstukjes zijn ideaal om plaatselijke kaalheid te bedekken, van bijvoorbeeld Alopecia Areata.

Een haarwerk is een tussenvorm die bij gedeeltelijke kaalheid kan gebruikt worden. Het haarwerk wordt geïntegreerd in uw bestaande haar zodat uw kapsel weer één geheel wordt.

Voor vrouwen en kinderen?

Hoofddeksel bij haarverlies bij vrouwen en kinderenHaarverlies is niet enkel voor mannen een probleem.

In tegendeel, voor vrouwen en kinderen is de impact van haarverlies heel tastbaar.

Mutsen en sjaals zijn zeker een waardig alternatief.

Bekijk ons aanbod hoofddeksels >>


Oplossing voor haaruitval?

De oplossing voor haaruitval

Laat ons uw zelfvertrouwen terugwinnen

Haaruitval ontstaat bij diverse redenen en kunnen een serieuze impact hebben op uw zelfvertrouwen.

Neem vandaag nog actie om uzelf opnieuw goed in uw vel te voelen.

Met een kwaliteitsvol haarwerk voelt u zich als herboren.

De oplossing voor haarverlies >>

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.