Een Pruik Dragen

Een Pruik Dragen

Pruiken staan u toe om het uiterlijk van het haar te behouden tijdens de chemo behandelingen. Een pruik dragen kan heel modieus en bijna in elke stijl en kleur die je zich kan voorstellen, het is mogelijk om zowel een stijl als een kleur te vinden die heel erg lijkt op je eigen haar. In tegenstelling tot de pruiken van jaren geleden zijn de pruiken op vandaag heel comfortabel en ogen uiterst natuurlijk precies zoals uw echt haar.

We raden aan om alvast uw pruik aan te kopen zodra u weet dat u uw haar zal verliezen. Koop uw pruik terwijl u nog steeds haren heeft, het zal niet alleen de overgang makkelijker maken, het staat u toe om uw pruik gemakkelijk aan te passen aan uw huidige haarkleur en stijl.

Veel kankerpatiënten komen naar ons op zoek naar een pruik van menselijk haar. Hoewel we pruiken van menselijk haar aanbieden, raden wij onze chemotherapie patiënten aan om zeker ook een synthetische pruik te bekijken en te vergelijken. Onze hoogwaardige synthetische pruiken zijn onverschillig in uitstraling en vergelijkbaar aan het menselijk haar voor een pruik. Deze zijn ook ‘een stuk goedkoper’ en makkelijker om te verzorgen. Als u een hoge kwalitatieve pruik kiest zal niemand kunnen vertellen dat het niet jouw echte haar is.

Wanneer u een pruik selecteert zal u waarschijnlijk een kiezen die past bij uw eigen haarkleur. Als u een haar staal neemt en dit naar ons verstuurt zal onze gecertificeerde pruikenspecialist u helpen bij het selecteren van de haast identieke kleuren schakering van uw eigen haar. U kunt uw pruik personaliseren door uw kapsel bij te laten knippen en te stylen. Dit zorgt ervoor dat je pruik wordt bijgeknipt om je gezicht te vormen en op de meest vleiende manier is gestyled voor jouw specifieke gezichtsvorm. Voor de beste resultaten moet u uw pruik dragen terwijl het wordt geknipt. Uw vertrouwde kapper kan u hierbij gerust helpen.

Een pruik zal eerst wat onwennig aanvoelen. Geef jezelf tijd om aan te passen aan de nieuwe sensatie. Pruikenkappen, comfort bandjes voor het hoofd of pruiken grijpers worden onder een pruik gedragen om extra comfort toe te voegen. Om u te helpen bij het kiezen van een pruik, mag je ons steeds contacteren voor verdere instructies over het hoe te selecteren van de perfecte pruik voor u!

Neem alstublieft een moment om ons uw feedback en een beoordeling toe te voegen hieronder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.