Haar na de chemo behandeling

Haar na de chemo behandeling

Het goede nieuws is dat je haar na de chemo behandelingen terug zal groeien. Het is niet ongewoon dat het terug groeit met een andere kleur of textuur, hoewel sommigen ondervinden dat het haar terug groeit net als voor de behandelingen. Als uw haar anders start te groeien, zijn deze wijzigingen meestal maar van tijdelijk aard. Veel mensen vinden dat hun haar over enkele maanden terugkeert naar zijn oorspronkelijke kleur en textuur. Haargroei is uniek voor elk individu.

Het kan enkele weken duren na de behandeling om de hergroei van je haar te beginnen. Je kunt het best doorgaan met het gebruik van Jon Renau zachte shampoo en conditioner, zodra uw haar begint te groeien, omdat het bros en droog kan zijn. Door op deze manier voor uw hoofdhuid te zorgen, blijft het zich voeden voor een aanhoudende groei van je haar. Vermijd hard of brutaal wassen en vermijd hoge hitte om het te laten drogen. Gebruik een zachte massageborstel en een zachtere instellingen bij het gebruik van haardrogers.

Neem alstublieft een moment om ons uw feedback en een beoordeling toe te voegen hieronder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.