Haarwerk kopen – verschillen in duurzaamheid

Haarwerk kopen - verschillen in duurzaamheidU hebt haaruitval en u wil er iets aan doen. Op onze website bieden wij vijf verschillende haarwerkmodellen aan. Om het u te vergemakkelijken het juiste haarwerk te kopen, hebben wij alle haarwerksystemen op basis van hun duurzaamheid gerangschikt.

Welk haarwerk kopen – verschillen in duurzaamheid en welke basis is nu de beste keuze?

Haarwerk model HVH-3 en 4

Haarwerk HVH-1duurzaamDe meeste mensen willen een haarwerk kopen dat het meest natuurlijk en onzichtbaar is en een authentieke uitstraling zal bieden.
Als dit voor u goed klinkt, dan is uw keuze eenvoudig: kies dan voor het haarwerk HVH-3 full lace basis. Voor een lagere densiteit kiest u het haarwerk model HVH-4 full lace basis.

Het haarwerk wordt vervaardigd met haren, identiek aan uw eigen haar.

Haarwerk model HVH-2

Onzichtbaar haarwerk kopen Als u op zoek bent naar een basis die u een hele lange tijd zal kunnen dragen, dan is dit een gemakkelijke beslissing. U kunt overwegen om het haarwerk HVH-2 een conventioneel basissysteem aan te schaffen.

U zal er niet enkel jonger uitzien maar u eerder als herboren voelen bij het dragen van het haarwerk.

Haarwerk model HVH-1

Onzichtbaar vrouwen haarwerk kopen Wanneer uw wensen iets complexer zijn of u wilt een solide combinatie van beide, uitstraling en duurzaamheid dan is dit haarwerk HVH-1 voor u beslist de beste keuze.

U kiest lang, kort of golvend haar, wij doen precies zoals u het wenst.

Haarwerk model HVH-5

Onzichtbaar mannen haarwerk kopenMisschien hebt u een actieve levensstijl en houdt van sporten, zwemmen, etc. dan is het haarsysteem HVH-5 de perfecte oplossing.

Het meest verkochte haarwerk door zijn sterkere Polyskin basis.

 

 

Hoe dan ook, we hebben verschillende basissen voor een op uw maat aangepast haarsysteem.

Hierdoor garanderen wij dat u onze volgende 100% tevreden klant zal worden!

Omdat we weten dat iedereen uniek en verschillend is en dat het kiezen verwarrend kan zijn, hebben wij bij HouvanHaar.com haarwerk technici die u graag willen helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke behoeften.

  • Wilt u geholpen worden door uw eigen kapper bij het maken van de juiste keuze?
  • Bent u op zoek naar een kapper in uw buurt die u graag wil bijstaan?

Stuur dan vlug een bericht met al uw gegevens en vragen via onze contactpagina.

Neem alstublieft een moment om ons uw feedback en een beoordeling toe te voegen hieronder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.