Hoe de zachtheid behouden van een haarwerk en pruik?

Hoe de zachtheid behouden van een haarwerk of pruikDe zachtheid van haar wordt veroorzaakt door een geringe hoeveelheid talg. Natuurlijk groeiend haar wordt dagelijks bedekt met een zeer fijn laagje talg. Op deze manier worden de haren gevoed met deze olieachtige substantie. Helaas geniet het haar van uw haarsysteem deze luxe niet. Bij een haarwerk of pruik zijn er geen talgklieren aanwezig die zorgen voor een evenwichtige talg productie. Het gevolg is dat de haren uitdrogen en afbreken door een gebrek aan voedende stoffen. Maar er is een oplossing! Hoe de zachtheid behouden van een haarwerk en pruik? Ontdek het hieronder.

Wat is talg eigenlijk?

talgklierenTalg is eigenlijk een natuurlijke, half vloeibare afscheiding die wordt aangemaakt door de talgklieren. Talgklieren worden het meest gevonden dicht bij de individuele haarfollikels, waar ze talg kunnen uitscheiden langs de haarschacht om het zo naar de oppervlakte van de huid te transporteren.

Deze talg coating helpt om uw natuurlijk groeiend haar gehydrateerd, sterk en zacht te houden.

Bij een haarwerk, voorzien van menselijk haar, rest er altijd nog een kleine hoeveelheid talg op de haarlokken. Maar door het constant dragen en schoonmaken zullen uiteindelijk alle sporen van talg verdwijnen waardoor het haar van uw haarsysteem droog en breekbaar zal worden.

Zachtheid behouden van een haarwerk – wat kan er gedaan worden?

Het stap voor stap verdwijnen van een zachte haardos is een probleem dat we allemaal meemaken. Het is een van die ongelukkige en onvermijdelijke realiteiten die samen gaan met het dragen van een haarsysteem. Maar we hebben voor u een paar eenvoudige tips die u wellicht nuttig zult vinden.

Dat te vet haar niet goed is, weten we allemaal, maar ook te droog haar is niet aan te raden. We moeten dus een evenwicht zoeken van beide.

Wat HouvanHaar.com aanraadt:

Wat je niet moet doen:niet goed

  • overmatig en veelvuldig wassen
  • constant zwemmen en blootstelling aan chloor
  • föhnen van je haar

goedWat je best wel doet:

  • meer conditionering, probeer de leave-in conditioners
  • gebruik haarverzorgingsproducten die zonnebrandcrèmes bevatten
  • laat het haar natuurlijk aan de lucht drogen

 

Uw haarsysteem kan vandaag nog zacht en glanzend aanvoelen met onze producten.

Bekijk onze catalogus en bestel een nieuw haarsysteem wanneer uw haarwerk zijn oorspronkelijke zachtheid begint te verliezen of aan vervanging toe is. Uw haarwerk online bestellen bij HouvanHaar.com is eenvoudig en betaalbaar.

Bekijk nu onze haarwerk producten voor het behoud van uw haar zachtheid waardoor u langer kunt genieten van uw haarsysteem.

Neem alstublieft een moment om ons uw feedback en een beoordeling toe te voegen hieronder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.