Ik heb elders goedkopere pruiken gevonden!

Ik heb elders goedkopere pruiken gevonden!

Een berichtje uit onze mailbox: Ik heb elders goedkopere pruiken gevonden!

Terwijl we alles in het werk stellen om goedkopere producten aan te bieden, laten we ons niet overhalen om producten aan te bieden die we zelf niet graag zouden willen dragen. Met pruiken is het oude gezegde helaas ook de waarheid: “Je krijgt waarvoor je betaalt”.  Met een goedkoper product wordt het gevoel van de pruik, de constructie van de pruik, de levensduur van de pruik en het comfort van de pruik al zeker in gevaar gebracht. Om een kwaliteit te behalen die we zouden overwegen te dragen, kunt u verwachten om minimaal tussen de € 650 – 850 voor een korte kwalitatieve pruik te betalen.

Om dit onderwerp even in perspectief te zetten:

  • Stel je voor dat je een goedkope pruik koopt in een carnavalszaak rond de tijd van Halloween of carnaval.
  • Beeld je nu in, dat je een pruik van deze kwaliteit hebt gekocht in de stijl van je huidige kapsel en in je eigen haarkleur.
  • Wilt u een pruik van dit kaliber op je hoofd die er altijd zal uitzien en aanvoelen alsof het niet je eigen haar is.

We denken van niet, daarom bieden wij ze deze ook niet aan! Bekijk ons aanbod van kwalitatieve pruiken, haarwerken ontwikkeld voor chemopatiënten en meer.

Neem alstublieft een moment om ons hieronder uw feedback toe te sturen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.