Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling(en) zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig (al gebeurt dit zelden) of u hebt een maatwerk(en) besteld?

Wacht en leveringstijden maatwerk

  • Een standaard haarwerk of pruik uit voorraad, of dit nu synthetisch of natuurlijk haar is, kan indien nodig bij acuut haarverlies, 14 werkdagen na de bestelling worden afgewerkt en geleverd. Indien de gepaste haarkleur niet voorradig is, wordt de leverancier gecontacteerd om dit alsnog te leveren. We hangen dan voor levering af van zijn stock wij informeren u ten alle tijde hierover, Indien het gevraagde in stock is, kan het haarwerk of pruik binnen de 14 werkdagen bij ons geleverd worden en herneemt onze eigen wachttijd.
  • We hebben een belangrijk aanbod semi-maatwerk pruiken in natuurlijk en synthetisch haar voorradig die binnen de 5 werkdagen na bestelling geleverd en afgewerkt kunnen worden. Indien het gevraagde semi-maatwerk niet voorradig is, moet men op een wachttijd van 12 weken rekenen, onder voorbehoud dat het haarwerk aan onze kwaliteitscontrole voldoet.
  • Ook een maatwerk of pruik heeft een wachttijd van 12 weken ( tellende vanaf de dag dat de mal of haarstaal werd verstuurd), onder voorbehoud dat deze bij aankomst aan onze kwaliteitscontrole voldoet. Opgelet, we dienen ook rekening te houden met de vakantieperiode’s van onze leveranciers.
  • Van zodra de bestelling verstuurd wordt ontvangt u hierover een mail met de Track en Trace code van uw pakket.

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen in onze online catalogus zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:
€ 6 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis in België en Nederland voor bestellingen vanaf € 50,- of meer!

Levering verloopt via de pakketbezorgers van DPD_DHL

Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00u. worden gedaan, zullen over het algemeen de aflevering(en) de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Voor het volgen van uw zending(en) sturen wij u steeds de Track & Trace code na de verwerking van uw pakket. Mocht de link door een storing niet werken, dan kunt uw bestelling(en) volgen door de opgave van uw Track & Trace code via: http://track.bpost.be/btr/web/#/home?lang=nl

Verzending(en):

DHL

dpd-pickup-logo

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.