Moet ik meer dan één pruik kopen?

Moet ik meer dan één pruik kopen?

Veel pruikenwinkels en onlineshops zullen u vertellen om meer dan één pruik te kopen. Het is belangrijk om een pruik bij de hand te hebben voordat het haarverlies begint. Wanneer u zich tijdig voorbereid zal dit helpen om uw angsten te verlichten en u een zekere mate van controle geven. Moet ik meer dan één pruik kopen? Als uw budget het toelaat, is het zeker een goed idee om meer dan één pruik aan te schaffen. Uw pruik zal een langere levensduur hebben als het niet dagelijks wordt gedragen en een tweede pruik kan ook helpen om uw routine voor onderhoud en styling te vereenvoudigen. Met meer dan één pruik kunt u de extra pruik dragen wanneer u de andere gaat wassen en drogen. Heel praktisch als u een warmtevriendelijke synthetische of menselijke haar pruik heeft, kunt u de tijd en de stress tijdens uw ochtendroutine hiermee verminderen.

Met twee pruiken kunt u uw uiterlijk veranderen zonder al teveel werk te moeten doen, dat is vooral handig als u moeite heeft met de chemokuur. We raden u aan om te wachten om uw tweede pruik aan te schaffen totdat u er zeker van bent, dat u met uw uitstraling en uw eerste pruik tevreden bent. Sommige klanten nemen hun pruik af en kiezen ervoor om onze mutsen en sjaals uitsluitend te dragen tijdens de nacht. Om deze reden is het een goed idee om jezelf een korte wen tijd te geven om te bepalen welke optie het beste voor je werkt. Vrouwen die gewend zijn aan het gemak bij het dragen van een pruik, zullen vaak de veelzijdigheid die pruiken toelaten omhelzen en genieten van meerdere stijl- en kleurenkeuzes. Veel plezier en voldoening met het stylen van uw pruik kan een lichtpunt zijn in een verdrietige situatie als u geconfronteerd wordt met haaruitval.

Extra Tip: Als u meer dan één pruik koopt, koop ze dan zeker in dezelfde stijl en laat uw stylist elke pruik afwerken op een iets andere lengte. Dit geeft de illusie van echte haargroei en stijlvol geknipt haar als u de pruiken draagt. Zorg er altijd voor dat u naar een stylist gaat die ervaring heeft met het bijknippen van pruiken..

We weten dat het  selecteren van een pruik ontmoedigend kan zijn, vooral voor de eerste keer als koper. Wees er zeker van dat we niet alleen een grote selectie van hoge kwaliteitspruiken aanbieden, maar ook uitgebreide pruikenkleuren hebben. Daarnaast bieden wij ook alle benodigdheden om de pruik te kleven en te verzorgen.

Om het hele proces makkelijker te maken van – Selectie tot Zorg – Kleur en Styling – we geven antwoorden op alle essentiële zaken die u moet weten.

Contacteer ons, wij helpen u graag.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.