Onopvallend haarsysteem kopen? Niet chirurgisch!

Onopvallend haarsysteem kopen? Niet chirurgisch!

Een onopvallend haarsysteem of pruik kopen, kan je haarverlies in een handomdraai oplossen en dat zonder chirurgisch ingrijpen. Maar weten welk haarsysteem te kopen is van vitaal belang voor een natuurlijke uitstraling.

Iedereen denkt dat ze de man of vrouw er zo kunnen uithalen die een haarwerk of pruik dragen. Dit komt omdat de gebruikte materialen in het verleden veel zwaarder en de constructiemethoden enigszins ruwer waren. Vandaar dat men het vroeger spottend had over toupet, pruikje, tapijt…

Toupet anno 1970

Toupet anno 1970

Onopvallend haarsysteem

Haarwerk anno 2017

Maar de tijden en de industrie in haarsystemen zijn veranderd.

Gelukkig maar! Tegenwoordig is er een betere kennis over hoe het haar groeit, en gebruikt men meer geavanceerde vervaardigingsmaterialen.

Wat vroeger een “haarstuk” genoemd werd, is nu op vandaag aangeduid als een “haarsysteem”. Een zeer duidelijk verschil is hier op deze foto’s merkbaar!

Wat bedoelt men met “systeem” in onopvallend haarsysteem?

Er zijn twee heel verschillende types van haar systemen beschikbaar; stock en maatwerk haarsystemen. De namen moeten het grootste verschil tussen hen aangeven.

Stock haarwerkStock haarsysteem

Deze worden massaal geproduceerd volgens de meest voorkomende standaard kleuren en mallen. Omdat ze worden verkocht “net als het eigen haar”, kan dit een zeer goedkope manier zijn om te kopen. Echter, veel mensen hebben een unieker of groter haaruitvalpatroon dan de standaard maat en vorm. Met als gevolg dat deze haarwerken niet altijd even juist passen op de hoofdhuid.

Haarwerk op maat HouvanHaar.comMaatwerk haarsysteem

Een voor de hand liggend voordeel van een aangepast haarsysteem is de nauwkeurigheid van het vaststellen van uw specifieke maten en het patroon van uw haaruitval. Het krijgen van een exacte kleurweergave en het organisch bestuderen van je eigen natuurlijke haargroei is ook een belangrijk detail voor het bereiken van een onopvallend haarsysteem en een authentieke look.

Bovenop de toegevoegde kwaliteit is een aangepast haarsysteem vaak gemaakt van lichtere materialen. Meer aandacht wordt hierbij besteed aan de front haarlijn die vaak verondersteld wordt om het belangrijkste deel van een haarsysteem te zijn. Lees ook ons artikel: hoe een onopvallend haarwerk kiezen dat het best bij u past?

Hoe wordt een onopvallend haarsysteem best bevestigd?

Er zijn tegenwoordig drie populaire bevestigingsmethoden: clips, lijm en tape. De lijm en tape producten worden gebruikt door meer dan 90% van haarwerk dragers, omdat ze allebei een meer veilige hechting bieden. De meeste mensen ondervinden ook dat door het gebruik van lijm of tape het helpt om een ​​meer natuurlijke uitstraling te bereiken.

Een bevestigen van een onopvallend haarsysteem kan tot vier weken zekerheid bieden met behulp van een sterkere lijm of tape.Haarwerk tapes en lijmen houvanHaar.com Mensen die echter de voorkeur geven aan een dagelijks te vervangen lijm of tape, zodat hun haarwerk systeem elke nacht kan afgenomen of na enkele dagen van slijtage, kiezen dan uit de traditionele lijm en tape.

Het meest voorkomende probleem voor de mannen en vrouwen die haarsystemen dragen is de hechting. U hebt een zee van mogelijkheden om uit te kiezen, maar omdat we allemaal verschillend zijn, qua lichaamschemie, passen niet altijd alle lijm en tape producten.

Indien u meer wilt weten en leren hoe u uw haarwerk systeem goed te hechten kan onze online gids heel nuttig zijn.

Wilt u ook een niet-chirurgisch onopvallend haarsysteem kopen?

Haarwerk Voor en Na foto- HouvanHaar.com

We hebben echt geweldige aanbevelingen voor u!

Wilt u ook die jongere uitstraling?

Laat ons uw zelfvertrouwen terugwinnen. Neem vandaag nog contact, want u verdient haar om van te houden.

 

Neem alstublieft een moment om ons uw feedback en een beoordeling toe te voegen hieronder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.