Zal mijn verzekering mijn pruik terugbetalen?

Zal mijn verzekering mijn pruik terugbetalen?

Zal mijn verzekering mijn pruik terugbetalen? Een goede vraag, hieronder lees je wat je moet weten.

Veel verzekeringsmaatschappijen zullen alle of slechts een deel van de kosten voor een “craniale prothese” dekken, wat eigenlijk hetzelfde betekent als “pruik”. We raden je aan contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om uw dekkingsniveau te bepalen voor een “craniale prothese”. Het is belangrijk deze term te gebruiken wanneer je contact opneemt met uw verzekeringsagent.

Vele verzekeringsmaatschappijen zullen ‘nee’ zeggen wanneer ze het woord ‘pruik’ horen, maar kunnen mogelijks een bevestigend antwoord geven wanneer je de juiste term gebruikt.

Wanneer betaalt de verzekering een pruik terug

Voor de beste resultaten raden wij u aan om een voorschrift te vragen aan uw arts voor een “craniale prothese” of “medische haarprothese” om bij uw claim te voegen. Vraag uw dokter om uw ICD-9-code (dat is uw diagnosecode) op het voorschrift te vermelden.

Hoewel wij van Houvanhaar.com geen rechtstreekse betalingen van verzekeringsmaatschappijen kunnen accepteren voor uw pruik (we kennen ook geen andere bedrijven die dit doen), willen wij wel een gespecificeerd ontvangstbewijs voor een “medische haarprothese” geven, dit is wat uw verzekeringsmaatschappij nodig heeft om uw claim te verwerken.

Waarschijnlijk zal jouw verzekeringsmaatschappij ons contacteren voor aanvullende informatie, die wij uiteraard graag zullen geven. We hebben succesvol met meerdere grote verzekeringsmaatschappijen gewerkt. Onze klanten die op deze manier te werk gingen, werden volledig of deels voor hun aankoop of voor hun individuele dekkingsbedragen terugbetaald.

Voor sjaals wordt op vandaag helaas geen terugbetaling voorzien. Neem alstublieft een moment om ons hieronder uw feedback toe te sturen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.