Zal mijn pruik er natuurlijk uitzien?

Zal mijn pruik er natuurlijk uitzien?

Veel chemopatiënten mannen en vrouwen die kampen met haarverlies maken zich zorgen om voor de eerste keer een pruik te dragen. De eerste gedachten zijn, zal mijn pruik er natuurlijk uitzien? Zullen de anderen het zien dat ik een pruik draag? Maak u geen zorgen!

Met pruiken is het zoals een oud gezegde, “Je krijgt wat je betaalt,” dit is hier bij Houvanhaar.com zeker van toepassing.

De sleutel tot een natuurlijk uitziende pruik is om een juiste selectie te maken en een hoge kwaliteitspruik te kiezen uit ons ruim aanbod. En daar willen wij u gerust bij helpen! Hier leest u wat meer specifieke informatie. Kwaliteit wordt bepaald door de haar vezels die worden gebruikt.

De constructie, de hoed en de stof. Monofilament pruiken zijn met de hand gebonden pruiken, hoewel ze iets duurder zijn maar deze pruiken bieden de meest natuurlijke, huidvriendelijke constructie voor kankerpatiënten van groot belang is. De individuele haren zijn met de hand gebonden aan de hoed, ook wel cap genoemd. Hoe ziet de constructie eruit van een natuurlijk uitziende pruik?

De haarstrengen zijn een voor een met de hand ingezet, gebonden aan de hoed. Dit maakt dat het eruit ziet als echt haar groeiend uit de hoofdhuid. Er zijn veel verschillende kwaliteitsniveaus in synthetische haarvezels. Over het algemeen hoe duurder een pruik is, hoe hoger de kwaliteit van de haarvezels die werden gebruikt.

Het goede nieuws is dat een hoge kwaliteit van synthetisch haar er ook gewoon uitziet zoals natuurlijk, menselijk haar voor het vervaardigen van pruiken, maar zijn wel een stuk goedkoper. We hebben de pruiken weergegeven in onze shop en voor u geselecteerd voor hun uitstekende kwalitatieve functies en hun hoogwaardige materialen.

Ze zijn in een acceptabele prijsklasse en aangeboden Enkel de beste waar voor uw geld.” Met Houvanhaar.com pruiken, zal niemand ooit weten dat u een pruik draagt… tenzij je het hen verteld! Maar wees echter wel voorbereid op een overvloed van complimenten met uw “nieuw kapsel!”

Neem alstublieft een moment om ons uw feedback en een beoordeling toe te voegen hieronder.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tijdens mijn chemokuur verloor ik al mijn haar. Dit was het ergste wat mij ooit was overkomen omdat ik de kaalheid niet aan kon. Ik had altijd mooi, lang haar gehad maar dat was er nu niet meer. Toen mijn vader op bezoek kwam, had hij een sjaal en slaapmuts mee, wat voor mij een grote hulp was. De kaalheid bleef, dus was ik overtuigd om op zoek te gaan naar een geschikte pruik.

Sofie V.

Gisteren na mijn werk besteld, dezelfde avond werd het pakje nog op de post gedaan en vandaag heb ik alles in huis! De producten die geleverd worden, zijn ook merkelijk van hoogstaande kwaliteit, het is duidelijk dat service hier een topprioriteit is.

Snelle levering, goede producten
Joris V.